Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: LCC16 Channel 15 not firing

  1. #21
    Old Man Winter member
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    1,190
    [QUOTE=Phoenix;103282]Look on the Renard Plus website the RPLCC16 has different firmware then the RP16LCC Torpedo use the correct firmware for the board you are having problems with.[/
    Didn't realize there were updates to the code from the versions I had, thanks for the insight Mac, firmware did the trick!

  2. #22
    Workshop Elf Phoenix's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Central Florida
    Posts
    4,228
    [QUOTE=jllracer55;103288]
    Quote Originally Posted by Phoenix View Post
    Look on the Renard Plus website the RPLCC16 has different firmware then the RP16LCC Torpedo use the correct firmware for the board you are having problems with.[/
    Didn't realize there were updates to the code from the versions I had, thanks for the insight Mac, firmware did the trick!
    The board channels were laid out differently which is why I had to make a different set of firmware for each of the two boards.
    Mac Macmillan,

    Renard Plus Design Engineer

    I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. "Thomas Edison" PRNDL
    Become an Honorary DIGWDF Engineer, Donate HERE


    With 168 Channels


    RP Logo By Air_Run, Animation by TazChaLet
    Renard_Plus_Info------ Renard_Plus_Shopping

  3. #23
    Old Man Winter member
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    1,190
    That makes sense! Im just happy they work! Now to get these ESP snap ins to work..

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •